Deze lening staat voor mij voor gemoedsrust. Studeren brengt al een hoop stress met zich mee en daar komt van alles bovenop. Geldzorgen zijn echt het laatste waar je dan nog aan wil denken, maar je moet de realiteit toch onder ogen zien en nadenken over hoe je je studie en je leven tijdens het studeren moet financieren. Er zijn een aantal opties om alles te kunnen betalen, maar als moslim zijnde wil je rekening houden met extra vragen rondom die financiering. Naast het feit dat ik een rentevrije lening wilde, trok iStudiefonds mij ook om andere redenen. Het team dat achter iStudiefonds zit is bewonderingswaardig om hun idee├źn, ambities en hoe zij zaken regelen. Dat gaf mij vertrouwen in mijn keuze. Daarnaast is er een heel mooi concept; nadat je klaar bent met studeren, betaal je de lening terug en dat wordt dan weer gebruikt voor de volgende student die het nodig heeft. Dat onzelfzuchtige aspect waardeer ik heel erg en ik ben blij dat ik er onderdeel van mag uitmaken. De lening heeft mij ontzettend veel rust in mijn hoofd gegeven, de mogelijkheid om niet constant op volle toeren te hoeven draaien en de mogelijkheid om mijn studie te vervolgen en daarbij in lijn te blijven met waar ik in geloof. Ik ben daarom heel blij dat iStudiefonds er is en deze leningen beschikbaar stelt.