De lening van iStudiefonds was heel bevorderend voor mijn studie. De lening stelde mij in staat om de focus te leggen op mijn studie zonder teveel afleidingen. Voor mij zijn islamitische principes een fundament van het leven en bij DUO is het lenen toch met haken en ogen. iStudiefonds heeft daar een oplossing voor gevonden die echt werkt. Mede door de iStudiefonds lening heb ik een deel van mijn bachelor Werktuigbouwkunde in het buitenland kunnen doen en dat was een verrijking voor mijn studie en een verbreding van mijn horizon. De afgeronde bacheloropleiding heeft vervolgens als een opstapje gediend om aan mijn masteropleiding te beginnen.

Verder heb ik te maken gehad met een team van de organisatie die welgemeend goedhartig overkomen. Dit heeft niet alleen een zakelijke band geschept, maar meer een familiaire band. Het gaf mij een gevoel dat hulp en begeleiding van soortgelijk denkende mensen altijd binnen handbereik is. Het feit dat het allemaal vrijwilligers zijn maakt het echt uniek.